Το ΘΕΟΞΕΝΙΑ είναι ένας παραδοσιακός και συνάμα σύγχρονος ξενώνας, που ανήκει στην κατηγορία Πολυτελείας, βρίσκεται στο χωριό Αλωνίσταινα, 1250 υψόμετρο, μόλις 20 χιλόμετρα από την Τρίπολη και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, 9 χιλιόμετρα από τη Βυτίνα και 2 ώρες από την Αθήνα.

Κτίστηκε στα 1900 και ανακαινίστηκε το 1998, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο και τη λειτουργικότητα με την πολυτέλεια.

Δωμάτια
Ο Ξενώνας διαθέτει 10 δωμάτια εκ των οποίων τα δύο με τζάκι (δίκλινα, τρίκλινα και ένα δίχωρο τετράκλινο), επιπλωμένα με έπιπλα - αντίκες, εξοπλισμένα με ατομικό λουτρό, έγχρωμη τηλεόραση, τηλεφωνική συσκευή, σεσουάρ και με καταπληκτική θέα στο ελατόδασος της περιοχής.
Ο ίδιος ο ξενώνας διαθέτει μεγάλο καταπράσινο κήπο, καθώς και ιδιωτικό άνετο parking.

Εσωτερικό Ξενώνα
Ο Ξενώνας διαθέτει αίθουσα bar, εστιατόριο όπου τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε σπιτικό φαγητό ή το ποτό σας σε μια άκρως «ζεστή» ατμόσφαιρα, καθώς και ευρύχωρα σαλόνια όπου μπορείτε να παίξετε χαρτιά, τάβλι ή σκάκι ή κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι από αυτά που διαθέτει ο ξενώνας μας, να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο ή κάποιο από τη βιβλιοθήκη του ξενώνα ή απλά να περάσετε ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές με την παρέα σας δίπλα στο τζάκι το χειμώνα ή και στον κήπο, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Πρωινό
Κάθε καινούργια μέρα στον ξενώνα μας ξεκινάει με ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ιδανικό για να σας δώσει δύναμη για τις εξορμήσεις της υπόλοιπης ημέρας, το οποίο αποτελείται από σπιτικά και βιολογικά προϊόντα του χωριού μας, όπως σπιτικές μαρμελάδες, τοπικό μέλι, γαλακτοκομικά, κουλουράκια, πίττες, ζυμωτό ψωμί κ.α